Scoor de musthaves voor de zomer extra voordelig in de Summer Sale

Het startsignaal van de zomer heeft geklonken, wat voor veel webshops een goede reden is om te stunten met geweldige aanbiedingen. Tijdens de Summer Sale ontvang je fikse korting op mode, elektronica, verzorgingsproducten en nog veel meer handige producten voor de warme zomermaanden! Ben jij benieuwd bij welke webwinkels je momenteel de beste deals scoort? Lees dan snel verder, want op deze pagina staan de beste aanbiedingen en kortingscodes opgesomd. 


Korting op zomermode

Een korte broek, sandalen, vrolijke jurkjes en tops zijn een must voor deze warme zomerdagen. Ben je nog op zoek naar een aantal stijlvolle zomerlooks? Dan is dit hét moment om je slag te slaan. Bij de onderstaande webshops profiteer je nu van speciale zomerdeals, waardoor je al snel tientallen euro's bespaart op fashionitems. Scoor ook alvast een aantal leuke setjes voor op vakantie!

Vrouw met zomerjurkje


Goedkope badkleding

Of je deze zomer in Nederland blijft of een zonnig vakantieoord bezoekt: een hippe zwembroek, bikini of badpak mag niet ontbreken. In de webshop van Malelions pak je nu tot 50% korting op zwembroeken en bikini's. Ook bij Bonprix profiteer je momenteel van hoge korting op badmode in de Summer Sale. In de webshop pak je al snel 30% korting op bikini's en badpakken voor slanke dames en dames met een maatje meer. Het is uiteraard belangrijk dat jij je comfortabel voelt in de zwemkleding. Bij Marlies Dekkers ontvang je nu tot 50% korting op comfortabele badmode, waaronder highwaist bikinislips, kaftans en balconette badpakken. Als laatste raden we je aan om een bezoekje te brengen aan de Hunkemöller webshop. De zomeruitverkoop is onlangs van start gegaan en je kunt nu tot 50% korting ontvangen op stijlvolle zwemkleding voor dames.


Zomerse beautyproducten

Tijdens de warme zomerdagen is het noodzakelijk om je goed in te smeren met zonnebrandcrème. Het is dan ook zeker geen overbodige luxe om een aantal flessen op voorraad te hebben. Bij Plein.nl krijg je nu het tweede artikel helemaal gratis! Daarnaast heeft Vitaminstore een geweldige aanbieding lopen: tot 50% korting op natuurlijke zonverzorging. Voor de dagen dat je wil genieten van een laagje make-up, maar toch je huid wil beschermen tegen de schadelijke UV-stralen, is het verstandig om voor cosmetica met een beschermende factor te kiezen. Bij ICI PARIS XL ben je aan het juiste adres voor cosmetica met SPF. Check de Beauty Outlet en pak tot maar liefst 70% korting op topmerken.

Zonnebrand smeren


Verveel je geen moment

Tijdens de zomermaanden zijn er een hoop gadgets die goed van pas komen. Ga je binnenkort op vakantie of wil je helemaal tot rust komen in je achtertuin? Sluit dan een abonnement af bij Podimo, Storytel of Nextory! Met een lidmaatschap krijg je namelijk toegang tot duizenden audioboeken en podcasts, waarmee je je even helemaal kunt afsluiten van de buitenwereld. En het mooie is: je kunt al deze streamingservices voor een of meerdere maanden gratis uitproberen.

Vermaak jij je meer met een uitdagende puzzel? Bestel dan snel een puzzelboekje van Denksport. In de webshop vind je puzzels voor zowel beginners als experts, waaronder sudoku's, Zweedse puzzels, cryptogrammen en de welbekende kruiswoordpuzzel.


Zoek voordelig de verkoeling op

Hoewel de meeste mensen al wekenlang hebben gehoopt op warme zomerdagen, kan deze hitte ervoor zorgen dat men weer verlangt naar de koelere dagen. Met een airco kun je de hitte in huis snel wegnemen en zorg je voor een koele lucht. Jammer genoeg is een compleet nieuw aircosysteem best prijzig. Een andere goede oplossing zijn de mobiele airco's. Deze kun je gemakkelijk in de gewenste ruimte zetten en met behulp van een koudwatertank koelt de lucht snel af. Deze handige gadget voor de warme zomermaanden scoor je nu extra voordelig bij bol.com.

Hond met zonnebril

In de buitenlucht zijn er andere mogelijkheden om de verkoeling op te zoeken. Scoor bijvoorbeeld een schaduwdoek of parasol met korting bij Leen Bakker en creëer diverse schaduwplekken in de tuin. Mocht je genoeg plek in de tuin hebben, kies dan voor een opblaaszwembad en neem een plons in het water. De huisdieren mogen we natuurlijk ook niet vergeten. In de webshop van Zooplus vind je allerlei zomerse producten met tot €15,- korting! Bestel bijvoorbeeld een hondenzwembadje, ijsvormpjes voor honden en katten, koelmatten en waterspeeltjes.


Zoals je ziet zijn er genoeg items te scoren die zorgen voor een onvergetelijke en aangename zomer. Ben je op zoek naar nog meer Summer Sale aanbiedingen? Bekijk dan onze "Summer Sale" pagina, waar wij dagelijks de beste zomerdeals op plaatsen.