Zomervakantie 2024: boek een onvergetelijke vakantie met fikse korting

Over enkele weken gaat de zomer eindelijk weer van start. Het is dan ook de hoogste tijd om je vakantieplannen vast te leggen! Of je nu helemaal tot rust wil komen tijdens een strandvakantie of op zoek bent naar avontuur: er zijn genoeg manieren om fikse korting te scoren op je volgende reis. In deze blogpost delen wij alle bespaartips en hebben we de beste aanbiedingen en kortingscodes voor jou op een rijtje gezet. Daarnaast kun je hier een flinke dosis reisinspiratie opdoen. Lees snel verder en boek vandaag nog jouw welverdiende vakantie met korting.


All-inclusive genieten

De zomervakantie is voor veel mensen hét moment om te genieten van zon, zee en strand. Wil jij flink in de watten gelegd worden en het ultieme vakantiegevoel krijgen? Dan is een compleet verzorgde vakantie echt iets voor jou. Tijdens een all-inclusive vakantie kom je maximaal tot rust. Het eten, de hapjes en het entertainment wordt verzorgd, zodat jij enkel hoeft te genieten. Omdat vrijwel alles bij de prijs inbegrepen is, hoef je slechts eenmalig je portemonnee erbij te pakken en kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Hieronder vind je de goedkoopste all-inclusive aanbiedingen van verschillende reisbureaus.

Dames op vakantie


Campingvakanties met korting

Kampeervakanties zijn perfect voor gezinnen, mensen die van de natuur houden en huisdiereigenaren. Je kunt gaan en staan waar je maar wil en de meeste campings zijn goed bereikbaar met de auto. Beschik je over een camper, caravan of een ruime tent? Dan zit je er waarschijnlijk al over na te denken om een toffe kampeervakantie te boeken. Mocht je dit jaar eens een ander vakantieland willen ontdekken, neem dan een kijkje tussen het ruime aanbod van Campspace. In de webshop kun je al voor enkele tientjes een kampeerplaats in populaire landen zoals Portugal, Frankrijk, Spanje en Duitsland reserveren. Ook bij Booking.com zijn er heel veel campingplaatsen beschikbaar, waar je momenteel tot wel 50% korting op kunt pakken. 

Zoek je graag de buitenlucht op, maar hou je toch van wat meer luxe? Kies dan voor een glampingvakantie. Het woord zegt het al: het is een combinatie van glamour en camping. De tent of lodge is voorzien van alle gemakken, waaronder een toilet, douche, koelkast en bedden. Als dit als muziek in de oren klinkt, bekijk dan de glamping aanbiedingen van Belvilla. In de webshop ontvang je al snel 25% korting op deze luxe accommodaties.


Voordelige stedentrips

Dompel jij je graag onder in de cultuur van een bepaald land? Dan is een stedentrip iets voor jou. Vaak duurt een stedentrip rond de vier à vijf dagen, wat genoeg tijd biedt om de trekpleisters van de desbetreffende stad te bewonderen. Daarnaast zijn stedentrips vaak minder prijzig, door de korte duur van je verblijf. Bij ANWB profiteer je deze maand van €100,- korting op alle stedentrips. Check ook de compleet verzorgde stedentrips van Bongo, waar je tot wel 30% korting op krijgt. 

Je kunt ook zelf je reis samenstellen, wat meestal voordeliger is dan pakketreizen. Door je vlucht te boeken bij CheapTickets krijg je direct tot 30% korting. Een goedkoper alternatief is reizen met de trein. Je betaalt namelijk geen extra kosten voor je reisbagage en vliegbelasting. Door tijdig je treinreis te boeken bij Eurostar ontvang je veel voordeel op retourreizen. Boek een retourtje naar Londen, Parijs of Antwerpen al voor minder dan €50,-! Als laatste is het verstandig om de deals van Omio te bekijken. Via de website kun je tot wel 50% korting op treinreizen in Europa pakken.

Vakantie benodigdheden


Goedkope vakanties in Nederland

Uiteraard hoef je niet per se de grens over om een geweldige vakantie te beleven. In Nederland zijn er genoeg mooie plekjes, natuurgebieden en bezienswaardigheden te vinden, wat garant staat voor een onvergetelijke zomer. Bij Ticketveiling kun je al vanaf €1,- meebieden op hotelovernachtingen en vakanties in Nederland. Ben je op zoek naar topbestemmingen voor kinderen? Dan is een vakantie bij Duinrell een aanrader. Het vakantiepark staat vol met bungalows, lodgetenten en kampeerplekken. In het park zelf kunnen de kleintjes genieten van eindeloos speelplezier dankzij de vele attracties en het gigantische waterparadijs. 


Last minute reisvoordeel

Heb jij alvast een hoop vrije dagen opgenomen, maar nog geen vakantieplannen gemaakt? Maak je geen zorgen, want via de last minute deals kun je honderden euro's korting scoren op je reis. De beste last minute acties vind je hier: