Dit zijn de beste deals en kortingscodes van deze zomer

Hoewel de lente voor het gevoel nog steeds op gang moet komen, is het volgende seizoen alweer begonnen! In de avond van donderdag 20 juni klonk het officiële startsein van de astronomische zomer. Hoog tijd dus om je voor te bereiden op de warme maanden die ons staan te wachten. In deze blog behandelt Acties.nl alvast de beste aanbiedingen en kortingscodes van dit moment. Met behulp van deze bespaartips haal je jouw zomerse musthaves extra voordelig in huis en kun jij straks optimaal van de hoge temperaturen genieten.


Zeg vaarwel tegen je wintergarderobe

Als we de weergoden mogen geloven, ontwaakt de zon binnenkort eindelijk uit haar winterslaap. Heb jij door het tegenvallende voorjaar nog niet de tijd genomen om jouw zomergarderobe samen te stellen? Raak dan vooral niet in paniek, want bij veel kledingwinkels geniet je voortdurend van stralende aanbiedingen. Zo stunt H&M momenteel met een speciale Summer Sale. Tijdens de actieperiode krijg je tot wel 50% korting op blouses, jurkjes en shorts. Ook bij Bonprix, NAKD en G-Star RAW shop je in aanloop naar de zomer met extra korting. In de blog van volgende week zoomen we verder in op de zomeruitverkopen van je favoriete webshops, dus hou onze website goed in de gaten!

shoppen

In de ideale zomergarderobe mogen praktische doch stijlvolle accessoires uiteraard niet ontbreken. Zorg daarom dat je de benodigde slippers, strandtassen en sieraden op tijd bestelt. Vergeet tijdens het shoppen niet om een zonnebril, pet of strandhoed aan je winkelmandje toe te voegen. Hiermee hou je de zon ook op de heetste dagen te vriend. Om te zorgen dat jij straks zorgeloos kunt relaxen op het strand of terras, heeft onze redactie onderstaande deals voor je op een rijtje gezet.


Hou je hoofd koel

De huidige temperaturen doen wellicht anders vermoeden, maar ook deze zomer mogen we weer enkele tropische dagen verwachten. Tijdens een hittegolf is betrouwbare airconditioning je steun en toeverlaat. Breng daarom zeker een online bezoekje aan AEG voor een optimale voorbereiding op extreme weersomstandigheden. In de webshop ontvang je namelijk tot wel €100,- korting op een mobiele airco. Verder kun je je voordeel doen met deze Klarstein kortingscode voor 15% korting op airco's. Wil je eerst weten of jouw huis geschikt is voor zo'n koelsysteem? Doe dan een gratis aircocheck bij Kwik-Fit! Als je daarna nog steeds twijfelt, zit je met een klassieke ventilator natuurlijk altijd goed. Hiervoor kun je terecht bij actie.deals en LampenTotaal, waar je tot 50% korting krijgt op tafel- en torenventilatoren.

fan


Werk aan je summer body

Het echte kookpunt van de zomer laat nog even op zich wachten en dus is dit een uitstekend moment om lekker te gaan sporten in de buitenlucht. Stap bijvoorbeeld in de wereld van padel! Bij Padelxpert maak je nu op een voordelige manier kennis met het Spaanse sportfenomeen dat de Nederlandse harten in rap tempo verovert. Bij de padelspecialist profiteer je van 50% korting op veel essentials als rackets en ballen. Voor het juiste schoeisel ben je dan weer aan het juiste adres bij Tennis-Point, waar je tot 70% korting krijgt op tennisschoenen van topmerken als Asics en adidas. Heb jij het niet zo op balsporten? Dan zijn er natuurlijk genoeg alternatieven, zoals fitness en trailrunning. Hieronder vind je nog meer aanbiedingen die jou helpen om deze zomer een gezonde hobby op te pakken.

padel


Zoek voordelig de zon op

Hoe gunstig de weersvoorspellingen de komende weken ook zijn, in Nederland ligt een regenbui altijd op de loer. Voor garantie op zon en droogte zul je dus buiten onze landsgrenzen moeten kijken. Ben jij wel toe aan zo'n zonovergoten verblijf in een warmer oord? Neem dan zeker een kijkje op Lastminute.com, want daar pak je tijdelijk tot 20% korting op zonvakanties. Bij Homair ontvang je zelfs tot 30% korting op dergelijke tripjes, terwijl Skyscanner stunt met 20% korting op vluchten en hotels. Als je liever niet met het vliegtuig gaat, kun je gebruikmaken van deze FlixBus kortingscode voor 11% korting op een busreis. Staat de perfecte vakantiedeal voor jou hier niet tussen? Check dan zeker nog even onze vorige blog! Daarin lees je precies hoe je jouw droomvakantie voor een prikkie kunt boeken.