Vereeuwig je vakantieherinneringen voordelig met deze bespaartips

De zomervakantie zit er jammer genoeg weer op en het is weer de hoogste tijd om de studieboeken in te duiken of weer aan het werk te gaan. Heb je tijdens je vakantie een heleboel kiekjes gemaakt en staat je geheugenkaart vol met prachtige vakantieherinneringen? Laat deze momenten niet naar de achtergrond verdwijnen en ga er eens goed voor zitten om deze herinneringen in leven te houden. Tegenwoordig zijn er veel meer manieren om je vakantiefoto's te vereeuwigen. Denk bijvoorbeeld aan een fotokalender, een collage op canvas, fotomagneten of een doosje vol losse foto's. We hebben uitgezocht wat de meest creatieve manieren zijn om je foto's af te laten drukken en bij welke webshops je het goedkoopst uit bent. 


Een fotoboek vol mooie momenten

Vroeger lieten we de foto's afdrukken bij een printshop om deze vervolgens met wat lijm of plakband in een fotoboek te plakken. Met de hedendaagse technologie stel je binnen enkele minuten een heel fotoboek samen. Bij veel online printshops maak je gratis gebruik van speciale software, waarmee je heel gemakkelijk een uniek boek kunt creëren. Het enige wat jij hoeft te doen is een selectie maken van je favoriete foto's. Hierna heb je de vrijheid om de volgorde te wijzigen, leuke teksten toe te voegen en je boek helemaal compleet te maken met leuke stickers en kleurtjes. De beste deals voor het samenstellen van een fotoboek vind je hieronder:

Vader en dochter met fotoboek


Maak een reisplakboek

Hoewel het heel makkelijk is om digitaal een fotoalbum te maken, is het vaak des te leuker om je creativiteit te uiten in een scrapbook. In dit boek kun je allerlei herinneringen kwijt, waaronder postzegels, ansichtkaarten, vliegtickets, treinkaartjes, bonnetjes en nog veel meer. Tevens duik je weer helemaal in je vakantie en beleef je de vakantie weer helemaal opnieuw tijdens het knippen en plakken. Voordat je aan de slag kunt, moet je een blanco plakboek kopen met een harde kaft. Deze scoor je heel voordelig bij bol.com. Vervolgens is het tijd om een selectie te maken van je lievelingsfoto's en deze af te laten drukken. Bij myposter laat je afbeeldingen al voor slechts €0,06 afdrukken. De laatste stap is het bij elkaar zoeken van hobbyartikelen zoals kleurrijke stiften, stickers, tape met printjes en glitters. Deze creatieve musthaves shop je voor slechts een paar euro bij HEMA

Plakboek met foto's


Ontwerp een jaarkalender vol vakantiekiekjes

Wil je het hele jaar door nagenieten van de mooiste vakantiemomenten? Ga dan aan de slag met het ontwerpen van een jaarkalender. Maak een selectie van twaalf prachtige vakantiefoto's, zodat je iedere maand een nieuwe foto hebt om van te genieten. Bij VistaPrint heb je keuze uit heel veel ontwerpen, die je een eigen invulling kunt geven. En het mooie is: met deze exclusieve kortingscode profiteer je van €15,- korting op je gehele bestelling! Ook bij Pixum ben je aan het juiste adres voor betaalbare fotokalenders. Tijdens het samenstellen van de kalender kun je er ook voor kiezen om meerdere afbeeldingen op een pagina te plaatsen. Je bent dus niet beperkt tot slechts twaalf foto's, wat perfect is voor mensen met een gigantisch fotoalbum vol mooie vakantieherinneringen. 


Verras je reisgenoot met een fotocadeau

Heb jij deze zomer een geweldige reis gemaakt met je partner, broer of zus, beste vriend of een andere dierbare? Sluit jullie reis op speciale wijze af door een uniek fotocadeau te geven. Bij YourSurprise kun je allerlei leuke hebbedingetjes personaliseren middels een vakantiefoto. Denk hierbij aan een magneet, een fototegel met houder, een mok of sleutelhanger. Ook bij Fotocadeau.nl scoor je een heleboel geschenken, voorzien van een prachtige vakantiefoto. Gebruik direct onze speciale kortingscode, waarmee je tot 70% korting ontvangt op de fotocadeaus.

Vakantieherinneringen


Korting op fotoprinters

Wil je zelf aan de slag met het afdrukken van de mooiste foto's? Er zijn enorm veel fotoprinters te vinden die in diverse formaten printen op fotopapier. Met de HP Sprocket print je direct de foto's vanaf je smartphone. De kleine printer is compact, waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen in je tas. Heb je liever een normale printer in huis staan, zodat je te allen tijde een foto kunt afdrukken, maar ook normale documenten kunt uitdraaien? Neem dan een kijkje tussen alle fotoprinters en all-in-one printers bij PrintAbout. In de printwebshop scoor je printers van bekende merken voor een zacht prijsje.


Wist je dat er nog veel meer webshops zijn waar je kunt besparen op printartikelen en fotoafdrukken? Op Acties.nl is een speciale themapagina te vinden vol printshops. In de "Foto & Print" categorie vind je alle kortingscodes en aanbiedingen van dit moment.