Back to School: zo shop je de benodigdheden voor het nieuwe schooljaar extra voordelig

De zomervakantie zit er bijna weer op en het is dan weer de hoogste tijd om de schoolbanken in te duiken. Ben je alvast de benodigdheden voor het nieuwe schooljaar in huis aan het halen? Lees dan snel verder, want in deze blogpost vind je de beste Back to School deals van dit moment. Zo profiteer je van fikse korting op onder andere laptops, schrijfwaren, rugzakken en nog veel meer musthaves. 


Shoppen met studentenkorting

Begin je binnenkort aan een nieuwe opleiding? Bij heel veel webshops profiteer je van speciale studentenkorting, wat je meestal tussen de 10% en 20% korting kan opleveren. Mooi meegenomen dus en perfect voor het aanschaffen van je schoolbenodigdheden! Niet alleen kun je dit studentenvoordeel pakken op schoolgerelateerde items, ook krijg je het hele jaar door korting bij populaire modewinkels zoals H&M, Nike, ASOS en adidas. Je kunt deze korting activeren via sites zoals UNiDAYS en Student Beans.


Korting op laptops

Een snelle laptop van topkwaliteit is een must voor iedere student. Ook op de basisscholen wordt er tegenwoordig steeds meer gebruikgemaakt van laptops en tablets voor onder andere lesmateriaal en huiswerk. Jammer genoeg kan een laptop vrij prijzig zijn. Toch kun je al voor een klein bedrag een laptop scoren die goed presteert. Zo shop je via CampusShop en ReMarkt allerlei refurbished elektronica waarmee je al snel honderden euro's bespaart. De laptops zijn helemaal gecheckt door professionals en doen niet onder aan de nieuwe varianten. Tevens kun je in de webshop van CampusShop jouw opleiding invoeren, waarna je een overzicht krijgt van alle laptops die hierbij passen. Middels deze tool weet je zeker dat je laptop aan alle vereisten voldoet en je zonder problemen het schooljaar doorkomt.

Kind met laptop

Kies je liever voor een compleet nieuwe laptop? Ook dan kun je via de Back to School deals flink besparen op het totaalbedrag. Hieronder vind je de beste laptopdeals van dit moment:


Musthave schoolartikelen

Een goed gevulde etui, een rekenmachine, notitieblokken, een agenda en schrijfwaren zijn onmisbaar tijdens je studie. Zorg dat je een goede voorraad van deze musthave schoolartikelen inslaat, zodat je er het hele schooljaar tegenaan kunt. De website van HEMA staat momenteel helemaal in het teken van Back to School promoties. Hier scoor je tot wel 50% korting op de essentials voor het nieuwe schooljaar. Ook bij Bruna ben je aan het juiste adres voor allerlei schoolbenodigdheden. Bij de online boekenwinkel kun je ook woordenboeken, de Bosatlas en kaftmaterialen voor je schoolboeken shoppen. En het mooie is: je krijgt nu een gratis gymtas bij aankoop van schoolspullen!

Calculator schoolwerk


Back to School voordeel op outfits

Tijdens de start van een nieuw schooljaar wil je uiteraard goed voor de dag komen. Shop nieuwe outfits en stijlvolle sneakers nu extra voordelig dankzij de Back to School acties bij populaire kledingwinkels. We hebben voor je uitgezocht bij welke webshops je de hoogste korting ontvangt.


Stijlvolle schooltassen

Veel studenten en scholieren moeten een flinke fietstocht afleggen of het openbaar vervoer pakken. Het is dan ook erg belangrijk om een rugtas, schoudertas of laptoptas van goede kwaliteit te scoren, aangezien je hier al je waardevolle spullen in bewaart. Bij Eastpak profiteer je nu van 30% korting op de bestverkochte tassen middels deze kortingscode. Neem ook eens een kijkje tussen het ruime aanbod van The North Face. Deze rugzakken zijn perfect voor iedere scholier of student dankzij de handige organisatievakken en een beschermend vak voor je laptop. Uiteraard mogen de rugzakken van Kipling niet ontbreken in dit rijtje. Al jarenlang kiest men voor deze geweldige tassen vanwege de hoge kwaliteit en stijlvolle uitstraling. Op de speciale Back to School pagina vind je een heleboel nieuwe ontwerpen, accessoires en schoolsets.

Kinderen met rugzak


Met de fiets naar school

Nederland is een echt fietsland. Toch kunnen die lange afstanden naar school erg vermoeiend zijn. Gelukkig zijn er veel oplossingen die het fietsen een stuk aangenamer maken. Zo zijn elektrische fietsen en fatbikes tegenwoordig razend populair. Bij TENWAYS krijg je nu tot wel €400,- korting op een elektrische fiets én ontvang je gratis fietsaccessoires. Ook bij Profibike pak je al snel honderden euro's korting op e-bikes. 

Heb je al een fiets, maar kan deze wel een upgrade gebruiken? Kies dan voor accessoires zoals een tassendrager, zodat je zonder problemen je zware rugzak kunt vervoeren. Deze handige fietsaccessoires koop je heel voordelig bij bol.com.


Ben je benieuwd naar alle Back to School acties? Bekijk dan snel onze "Back to School" themapagina.